Så hittar du en passade toalettsits

Slik finner du et passende toalettsete

Finn riktig toalettsete med vår enkle kjøpehjelp - klikk her

Toalettseter kommer i flere forskjellige varianter og former. Noen seter er tilpasset spesifikke modeller, og da kan spyleknappen din være avgjørende for å bestemme hvilken modell du har og hvilket toalettsete som passer, se kjøpehjelp.

Hvis du ikke finner spyleknappen din, trenger du tre målinger for å avgjøre hvilket toalettsete som vil passe best på toaletten din. Hvis du ikke finner et toalettsete med matchende målinger eller ikke vet hvordan du skal gå frem med målingen, ta kontakt med kundeservice hos Toalettsetebutikken.com så hjelper vi deg innen 1 time.

Slik måler du toalettskålen din:

  1. Mål avstanden mellom festehullene på toalettsetet ditt. Målingen skal gjøres fra midten av det ene hullet til midten av det andre hullet, dvs. fra midten av ett hull til det andre. Et vanlig mål er 155 mm (15,5 cm). Dette målet kalles CC-mål.

  2. Mål lengden på toaletten din, dette gjøres fra midten av festehullene til det lengste punktet på toaletten, som vanligvis er i midten.

  3. Mål bredden på toaletten din, dette gjøres på det punktet der toaletten er bredest og måles fra ytterkant til ytterkant.

En annen viktig faktor å ta hensyn til når du kjøper et universelt sete, er om setet festes ovenfra eller nedenfra.

  • Det vanligste er at toalettsetet ditt skrus fast nedenfra. Dvs. festene føres gjennom hullene ovenfra og skrus deretter fast nedenfra.
  • På noen toaletter er det bare mulig å feste setet ovenfra. Dette gjelder når toaletten er helt lukket på sidene og nedenfra, dvs. du kan ikke komme ut og skru fast festene nedenfra. Forsikre deg om at du kjøper et toalettsete for toppmontering.

Når du har målene dine, gå til vårt produktutvalg av universelle toalettseter og finn et passende sete. Hvis du fortsatt ikke finner en modell som passer, ta kontakt med oss med målene dine og bilde av toaletten din, så hjelper vi deg innen 1 time med å finne et passende toalettsete.

Tilbake til blogg